moi

Jeg hedder Frederikke Ankjær, er 17 år gammel og til dagligt går jeg i 3.g på Roskilde Katedralskole. Mit drømme job er at arbejde som modejournalist på Vogue. Jeg bor i forstaden og så elsker jeg mode og god stil!

For mig er ‘stil’ noget meget vigtigt. Det interesserer mig hvordan vi gennem tøj og accessories kan udtrykke hvem vi er som mennesker. Stil handler ikke kun om at eje sæsonens ‘IT-Bag’ – men hvordan den bæres. Den samme taske på to forskellige mennesker, med forskellig stil, kan fremhæve forskellige elementer ved tasken. En dyr taske kan derfor se billig ud hvis det er den forkerte der går med den. På samme måde kan en ‘LowBudget’ taske se dyr ud hvis det er den rette der går med den.

Som den kendte stylist og designer Rachel Zoe engang udtalte:

“Style is a way to say who you are without having to speak.” 

Min blog vil derfor handle om min stil, andres stil, trends, inspiration, “If i were a millionaire” og alt andet der har med god stil at gøre. Jeg håber at i vil følge med og at i vil finde mine indlæg inspirerende og brugbare. Kommenter endelig! Del jeres mening om god stil også når i ikke nødvendigvis er enig i mit statement.

Og som Yves Saint Laurent sagde:

“Fashions fade, style is eternal.”

xoxo

StyleDictator